Aanbod en tarieven

Er zijn verschillende manieren hoe wij kunnen samenwerken. Wil je weten hoe? Scroll dan door naar beneden.

Creatieve workshop

Vind je het fijn om creatief bezig te zijn? Of heb je al in geen eeuwen meer een potlood of kwast aangeraakt? 

Doe dan mee met deze reeks van 4 donderdagavonden! Even ontspannen en uit je hoofd en met je handen bezig zijn. Het gaat niet om een perfect kunstwerk maar het ervaren en doen!

Laagdrempelig aan de slag met gerichte teken-, schilder- en boetseeropdrachten waarbij ik je tips geef.

De oefeningen bestaan uit opdrachten die ik ook gebruik in mijn praktijk bij de Beeldende Therapie. Mocht je tijdens de avond interesse hebben waarom dingen je juist goed of minder goed lukken kan ik altijd  met mijn achtergrond daar iets over zeggen.

Tarieven

De kosten bedraagt € 80,- voor 4 avonden. Inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers.

In één sessie meer inzicht in je overtuigingen en patronen.

Na de Inzichtsessie weet je waarom er conflicten ontstaan in je thuis- of werksituatie. Doordat er dingen zijn opgelost besef je wat er gebeurd is en waar jouw reactie vandaan komt. Je voelt dat het nu opeens anders kan, dat je anders kan reageren, dat je een andere houding hebt aangenomen en dat je dingen los kunt laten omdat het niet per se van jou is. Van datgene wat jou vroeger triggerde, kan je nu gemakkelijker van een afstand bekijken en de reactie is veel minder intens.

In één sessie van 1,5 uur hebben we een gesprek over de situatie waar je tegenaan loopt en hoe dit in relatie staat met jouw familieleden. Daarnaast gaan we praktisch aan de slag om onderliggende blokkades, emoties, gevoelens, overtuigingen en patronen duidelijk te maken door jouw situatie in een ruimte neer te leggen met vloerankers. Door er systemisch naar te kijken via een 1-op-1 opstelling krijg je ontzettend veel inzicht en kunnen er problemen opgelost worden.

Je voelt je rustiger en lichter. Je hebt het gevoel dat je de situaties die je eerst uit de weg ging of over je heen liet komen je nu niet meer zo raken. Je kunt van een afstand de situatie overzien en weet nu waarom het mis ging.

Na 2 weken hebben we een telefonische afspraak over wat we hebben besproken en hoe het je is vergaan.

Tarieven

De kosten voor de sessie en het telefonische consult bedragen € 149,- (inclusief BTW).

Dit traject bestaat uit:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 7 sessies van 1 uur
  • alle gebruikte kunstzinnige materialen
  • contact via WhatsApp tussen de sessies
  • inspiratie om thuis aan de slag te gaan

Aan het einde van het traject ga je naar huis met:

  • Meer rust in je hoofd en lichaam
  • Meer inzicht in je eigen waarde, wie ben jij en waar sta je voor
  • Meer inzicht in waar jouw ogen weer van gaan stralen
  • Meer liefde voor jezelf

De werking van de therapie stopt niet na de 7de afspraak. Onbewust werkt dit door. Inzichten blijven komen en kunnen toegepast worden.

Tarieven en vergoedingen

De investering voor dit traject is € 560,- vrijgesteld van BTW.

Bijna alle zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering via ‘alternatieve zorg’ een vergoeding tot de hoogte van het budget. Kijk voor vergoedingen bij de: Zorgwijzer

Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar of de therapie/hulpverlening die jij krijgt voor vergoeding in aanmerking komt. Vermeld hierbij de prestatiecode 9025 (Behandeling Creatieve Therapie – Vaktherapie) zodat jouw zorgverzekeraar precies weet om welke vorm van hulpverlening het gaat.