Ik sta voor je klaar.

Ik heb de HBO opleiding Kunstzinnige Therapie gevolgd aan de Hogeschool van Leiden (2007-2011). Ik heb gewerkt op een Vrije School basisschool en in de Jeugdzorg bij Parlan met kinderen die uit huis waren geplaatst. Ik heb ervaringen opgedaan met trauma verwerking en het omgaan met emoties.

Daarnaast ben ik in 2012 gestart met mijn eigen Praktijk en ben ik sinds 2021 te vinden in de praktijkruimte aan de Burgemeester Mijnlieffstraat.

Thuis heb ik vroeger altijd gezien dat mijn ouders voor anderen klaar stonden. Er konden altijd mensen blijven eten of je werd geholpen met natuurgeneeskundige middeltjes. Ik ben er trots op dat het bij mij precies zo gaat.

Ik hou van diepgaande connecties met mensen, ik luister en stel vragen waardoor mensen vaak tot inzichten komen. Ik kan hier intens van genieten en haal hier veel voldoening uit.

De opleiding Kunstzinnige Therapie was daarom geen vreemde keuze. Mensen helpen op een creatieve manier, dat leek me perfect! En dat is de werkwijze van Beeldende Therapie ook… De visie vanuit de Beeldende Therapie past zo goed bij mij als persoon het voelt zo logisch om hiermee kinderen te helpen. Ik geef terug aan de ouders wat ik zie aan hun kinderen en ondersteun de ouders in de ontwikkeling die de kinderen tijdens de therapie meemaken.