Wil je meer inzicht in jezelf? Weten hoe jouw energie het beste werkt? Wat je energievreters zijn, maar ook zeker waar je juist energie van krijgt? Wat maakt jou uniek?

Cindy (Liefs & Lofs) en Carine (Praktijk Carine) slaan de handen ineen voor een workshop waarin je kunt kennismaken met Human Design en oefeningen uit de beeldende therapie.

 

We hebben allebei ervaren hoe deze inzichten je kunnen helpen in het dagelijks leven. Waardoor je beter weet hoe je keuzes kunt maken, wat er goed bij je past of juist niet. Hierdoor voel je je zekerder en weet je wat jou uniek maakt en goed voor jou kan werken.

Daarom zijn we razend enthousiast, om in een kleine groep, op een bijzondere, leuke en creatieve manier jullie hiermee te laten kennismaken. Niet alleen maar luisteren, maar ook doen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen unieke Chart vanuit Human Design, inzichten en handvatten.

Wanneer : 2 maart 2024

Tijd 9.00 tot 12.30

Waar: Anna Paulowna

Investering in jezelf: 50 euro